Rok 2017

A máme tu rok 2017. Jaké sportovní zážitky nám přinese? Velké události typu MS či Eura ve fotbale, nebo olympiády se v lichých letech nekonají. Na to si bohužel budeme muset počkat až za rok. Má to ale i jednu výhodu, a to tu, že mi zbyde podstatně více dnů dovolené třeba na cestování :) 
Zavděk budeme muset vzít hlavně tradičním každoročním událostem. 
Na co se osobně nejvíc těším já? Už v druhé polovině ledna budu chodit do práce s kruhy pod očima kvůli brzkému stávání na tenisové Australian Open. V únoru to budou zimní světové šampionáty (v alpském a klasickém lyžování a v biatlonu). Doufám, že hlavně v Hochfilzenu během biatlonového šampionátu to na rozdíl od loňského Holmenkollenu cinkne. V březnu a v dubnu budu držet palce Litvínovu v play off extraligy a opět budu ponocovat kvůli golfovému Masters v Augustě. Květen přinese do Čech zase hokejové šílenství. Sedm zápasů skoro o ničem a potom jeden (nebo tři) rozhodující na MS v hokeji. Tentokrát zavítá až do Paříže, tak jsem zvědav, jestli místní podlehnou hokejovému kouzlu a zaplní halu i v jiných zápasech než v kterých budou hrát Les Bleus. Moc tomu nevěřím. V červnu bude turnaj FIFA a během léta další tři tenisové grandslamy. Doufám a přeji Petře Kvitové, aby se na nich již objevila. Samozřejmě nevynechám ani jarní fotbalové bitvy jak v evropských pohárech, tak v nejprestižnějších ligách. Rád bych se alespoň jednou dostal na fotbal do Lipska. Jsem moc zvědav, jestli vydrží Roten Bullen na špici i na jaře. Jestli se pojedu podívat i na vždy atraktivní a svojí "kvalitu" stále si udržující českou kopanou do Teplic, to spíš záleží na počasí a náladě (jak moc si jí budu chtít zkazit :D). Nevynechám ani Tour de France a MS v atletice v Londýně. No a na podzim se fotbalový kolotoč rozjede nanovo. Inu, jak říká má drahá: "Ta debilita se hraje snad každej den a celej rok!!" :D 
Vám všem přeju, abyste si svoje sportovní zážitky v příštím roce co nejvíc užili, a pokud se chystáte sportovat aktivně, jakože doufám že ano, tak ať si splníte sami sebou vytyčené limity. 
Hezký nový rok 2017 :)

Komentáře