Božský den

Dnes, 1.1. 46, je velký a božský den.
Jednak je to přesně 45 let od zrození Boha, tudíž se dnes píše první den roku 46 po narození JJ. The God Nr. 68 i 15 let poté, co někteří sportovci ukončují svojí kariéru, stále hraje v 1. lajně v elitní NHL. Přeji vše nejlepší, Jaromíre! A dalších 5 aktivních hokejových let k tomu!
Tento velký den patřil i další Bohyni. Gabriele. Doplnila svou medailovou sbírku o třetí druh a tak je její sbírka z letošního MS krásně rozmanitá. Od každého kovu jeden kousek. A o čtvrtý bude bojovat v neděli ve stíhačce (protože v páteční štafetě, vzhledem ke střelecké formě svých reprezentačních kolegyň, je naděje mizivá). Přijet ze světového šampionátu se 4mi medailemi ze 4 individuálních závodů... Pěkné by to bylo. A za rok by si to mohla zopakovat, když se bude bojovat o ty olympijské :)
Příští 4 dny mě budete muset omluvit. Nebudu mít přístup k počítači (a dokonce reálně hrozí, že některé důležité sportovní události uvidím až s jednodenním zpožděním!!), tudíž zadržte slzičky, čeká vás blogová dieta :D :D Aktualizovat nebudu ani výsledky. Přežijete? :D :D :D

Komentáře

  1. Jak k tomu my, pravidelní ctenáři příjdem? Čus Šumák

    OdpovědětVymazat

Okomentovat