Chtějí hráči Chomutova, aby Růža spolknul žvejkačku? :D

Co to hráči chomutovských pirátů v předkole play off vyvádějí? Vypadá to, jakoby se v kabině vsadili, jestli jejich lodivod vzteky spolkne tu svojí žvejkačku :D Takováhle potupa, 1:7 a 1:6 ve dvou dnech, a ještě na domácím stadionu!!! I když fanoušci Chomutova, kdykoliv přijeli do našeho rodného Ústí ještě v dobách, kdy HC Slovan byl na podobné úrovni, tak se chovali jako hovada, stejně mi jich je krapet líto. Celou sezónu se těšit na play off, a pak dostat ve dvou dnech doma 13 gólů. Hrůza!  Opravdu to spíš připomíná špatný vtip. Růža už musí mít to žvejkání natrénované do dokonalosti, jinak by se musel během těch dvou zápasů začít dusit..
Předkola bývají většinou vyrovnaná, často na pět zápasů. Chomutovsko-boleslavská série tak v žádném případě nevypadá, ale ani Plzeň ve Vítkovicích neuhrála ani zápas a tak jí čeká těžká šichta. Dvě a půl třetiny ničil plzeňský Machovský vítkovické hráče, než jej dokázali konečně dvakrát překonat, a potom od něj dostali opravdu nečekaný dárek hned po devíti vteřinách prodloužení. Na co během zákroku, když vyrážel nahození přes polovinu hřiště přímo na hokejku soupeře myslel, to je záhadou..
Rýsují se poslední dvě čtvrtfinálové dvojice - Liberec - Boleslav (loni se utkali v semifinále a tygři smetli bruslaře 4:0 na zápasy) a Třinec - Vítkovice.

Boleslaváci mají po dvou zápasech docela slušné statistiky :D Než začnou čtvrtfinálové série, budou mít v kanadském bodování play off asi zajímavý náskok..




Komentáře