Žlutočerný konec :(

Tak to mají chlapci z Litvínova pro letošek za sebou. Bohužel :( Po čtyřech porážkách, a celkovém poměru 1:4 na zápasy, mohou začít plánovat dovolenou. Včerejší spíše exhibiční přestřelka 4:7 byla jejich posledním utkáním v letošní sezóně. Pro nás, fandy žlutočerných, je to smutné, soupeři z Hradce se naopak mohou těšit na historické semifinále. Koho jim osud přidělí, si budeme muset počkat. Pokud by zbylé dvě čtvrtfinálové série dopadly tak, jak se zatím vyvíjejí (postup Liberce a Chomutova), šli by proti Kometě. Ale raději nepředbíhejme. Už jsem to tu jednou během předkola udělal, a když si to teď přečtu, je to k pousmání :D
Po průběhu litvínovské sezóny, kdy se klub pohyboval nejčastěji okolo třetího místa, se jeví čtvrtfinále možná jako malé zklamání. Podívejte se ale na rozpočet, jakým klub z Krušných hor každým rokem disponuje. Do Litvínova si nechodí hráči pro velké finanční částky. Nikdy to nebude soubor hvězd skoupených odevšud kolem. Klub, který dal světu a hlavně české reprezentaci tolik velkých jmen, bude vždycky spoléhat na poctivou práci, výchovu mladých a litvínovské srdce svých věrných opor jako je třeba Trávníček. Když se rozhlédneme okolo, které týmy a s jakými finančními možnostmi také ve čtvrtfinále skončily (nebo pravděpodobně skončí), nejeví se letošní sezóna rozhodně jako neúspěch.
Takže, žlutočerní - děkujeme. A v příští sezóně se zase při tlačenici v hledišti, kde my méně narostlí musíme doufat, že si tři řady pod nás nestoupne někdo dvoumetrový, uvidíme :)


Komentáře