Čtvrtfinále Champions League, 1. část

První čtvrtfinálová klání Ligy Mistrů navázala na atraktivitu předchozího kola. Zase to byly dramatické zápasy se spoustou zajímavých momentů.
Některé týmy téměř okopírovaly svůj osmifinálový výkon. Barcelona dostala zase naložíno a něco mi našeptává, že její nynější soupeř si z šestigólového zázraku proti Paříži vezme poučení. Pokud tedy Juventusu opět nepomůže ven letecké umění Suareze a spol. spojené s horším zrakem arbitra.
Rovněž výkon Monaka se podobal tomu osmifinálovému. Parádní první poločas a obava na konci utkání, jestli dobře rozehrané utkání při úbytku sil neztratí. Tentokrát si povezou domů jednogólový náskok. Bombovým útokem rozhozený Dortmund se bude muset příští týden vybičovat k supervýkonu. A ten Mbappé. Nebudu machrovat, do zápasů proti City jsem jej neznal. Už tam se mi z jeho parádních akcí tajil dech, a ono je mu teprve osmnáct!!! A ten přehled v zakončení má, že by mu leckterý mazák mohl závidět. Další budoucí klenot francouzské reprezentace, která má nejlepší vlohy na to, aby v příštích letech dominovala světu na reprezentačních turnajích.
Bayern to měl včera všechno nádherně rozehrané. Po 40ti minutách by nikdo netipoval, že jejich domácí šňůru 16ti domácích výher ukončí ten, od porážky s ním se série začala psát. Real. Jenomže míč z Vidalovy pentle ještě stále krouží na oběžné dráze Země a po Martinezově vyloučení je po dvou gólech z kopaček CR7 (co to měl za slámu na té hlavě??) blíže postupu bílý balet.
Na Atlético s Leicesterem jsem se chtěl podívat hned po Bayernu a dokoukat ho dnes ráno. Jenže milá o2 dává každých 10 minut na obrazovku výsledek druhého utkání, takže je nemožné se jej nedozvědět. A na takový záznam, kdy už mi je konečný stav znám, mě koukat nebaví. Proč tam ty výsledky dávají? Přeci si dnes každý umí průběžné skóre najít sám! Ale vyhnout se vyskakujícímu rámečku se stavem dalších zápasů, to je bohužel téměř nemožné...
Video ve fotbale stále nemáme, a tak jsme mohli sledovat gól z ofsajdu a tři penalty za nefaul, faul mimo pokutové území a nastřelený prsní sval... Nerozhodní pánové z FIFA a UEFA, docela dost na čtyři takhle důležité duely, ne? Tak už s tím, vy brzdy, pohněte!


Komentáře