Moje sázka na 1. kolo NHL

Začalo play off NHL. Naposledy jsem si vsadil asi před Vánoci a věren své tradici to byl tiket nevýherní. Kdo mě zná, tak ví, jaký vztah já a paní štěstěna máme. Bilanci si nevedu, ale myslím, že když to odhadnu na cca 1 výherní na 50 tiketů, tak nebudu daleko od pravdy. Když jsem se ale díval na ty dvojice pro 1. kolo, řekl jsem si, že zkusím štěstí a ještě před začátkem prvních středečních zápasů si vsadil. Původně jsem to měl za pade na 4 postupy, ale tak jsem to tam nějak postupně kombinoval, až jsem si nakonec řekl: "Šup tam s tim za 200,-" a výsledek je tento.
Zkusím tedy novou metodu a s tiketem se vám svěřím. Třeba mi právě pozitivní energie vás ostatních (a anebo ta negativní těch nepřejících hadů :D) přinese to štěstí, na které jsem tolik naříkal při nesčetných brankách v posledních minutách posledních zbývajících zápasů, které již téměř vyhranou sázenku poslali v mžiku do srolované kuličky a do koše..
Kárám tedy Vladimíra Sobotku a jeho St. Louis za první výhru v Minnesotě při poměru střel 26:52 a také toporné Chicago, na které jsem dnes ráno koukal, kterak není schopné přes převahu překonat Rinneho v brance Nashvillu.
Doufám, že teď už jste správně rozhodnutí, komu v sériích fandit!!!

Začaly se nám množit omluvenky borců z NHL pro Mistrovství světa. Upřímně se přiznám, že jsem očekával, že Radko Gudas neprojde klubovou zdravotní prohlídkou. Na MS se nikdy necpal a tak nějak jsem očekával, že podobný scénář nastane i teď. Podle mě je výstupní zamítnutí od lékaře výborná záminka pro hráče, kteří si nechtějí rozházet fanoušky neochotou reprezentovat. Přeci jen jim je dělají lidé, se kterými se výborně znají a celý rok spolu komunikují. Zranit se nebo zklamat na turnaji, který je v zámoří, kde borci celý rok bojují, asi tak prestižní, jako třeba u nás jejich baseballová liga (schválně - kdo vyhrál poslední ročník??), se jim prostě nechce. S kůži na trh se možná nechtělo ani Zachovi, který bude díky svému papínkovi už navždy lidmi v Čechách kritizován za cokoliv, ještě než vleze na led při prvním střídání.

Včera mě pobavila kolegyňka, která mi volala, jestli myslím, že je dobré, aby její dcera šla v dnešním finále mezi liberecké fanoušky v dresu Komety. Když jsem jí řekl, že snad mladou a tichou holku v cizím dresu nikdo nikdy nenapadne, řekla mi: "No to vona je větší než já a klidně bude řvát, vona je na to trhlá dost!" :D Tak hodně štěstí, ať to dopadne tak, jak má. A propos - já budu asi fandit stejně jako loni ve finále Tygrům.

Sportu zdar a sázkařským výhrám zvláště!!




Komentáře