Na Kvitovou už NIKDY!!!!!!!!!!

To bylo NAPOSLED #naposled N.A.P.O.S.L.E.D. co jsem investoval jakoukoliv částku do něčeho tak nevypočitatelného, jako je ŽENA.. A ještě taková, jejíž nálada se mění každých zhruba dvacet minut takže její zápasy vypadají, jakoby jí ovládali na play stationu jeden, co to umí, a druhý, který to drží poprvé, a střídali se..
Petra Kvitová je záhadou, která svojí složitostí strčí do kapsy nejeden stolní hlavolam. Od euforických komentářů, oslavující znovuzrození dominy, která je zase na vrcholu sil, a během jejichž čtení nabydete dojmu, že není možné, aby turnaj nevyhrála, až po zbídačené pohledy a rozhovory o tom, jak je vyšťavená a potřebuje si odpočinout.. Asi jsou to právě novináři, kteří se stále snaží namluvit si, že pro Petru půl rok bez tenisu mohl být spouštěčem nových úspěchů. Realita je však taková, že čím je Kvitová starší, tím je její mysl stále méně stabilní a konstatně na vysoké úrovni hrát nedokáže. Tím nechci tvrdit, že už nikdy nic nevyhraje. To ne. Ale pasovat jí kdekoliv do pozice favoritky prostě nelze. Může porazit kohokoliv, ale bohužel prohrát i s podavačem míčků..
A jistý nepoučitelný idiot, který vsadí jednou za čtvrt roku, aby byl zase na další tři měsíce vyléčen, protože nikdy nic nevyhraje, se nechal touhle nevypočitatelnou tenistkou zase nachytat... Pětikilo.. OMG..
On to byl vůbec příšerný tenisový den z pohledu českých hráčů. Pět jich včera nastoupilo a pět jich prohrálo. V turnaji tak zůstávají poslední dva muži a poslední tři ženy. No a vzhledem k tomu, že Adam Pavlásek nastoupí proti Novaku Djokovičovi, dá se čekat další úbytek..

Tour de France měla na programu první kopec. A ten leccos naznačil o výkonnosti jednotlivých favoritů na celkové vítězství. Contador a Quintana vypadali marně, Froome stejně jako v loňských letech, tedy obklopen svými týmovými kolegy, poměrně jistě, a Fabio Aru, vítěz včerejší etapy, velmi dobře! Loni vyhrál Giro, a protože se jej letos kvůli zranění kolena nezúčastnil, mohlo by mu spoustu sil zbýt právě na francouzské kopce. Konečně by tak mohl Froomovi vyrůst protivník, který mu v kopcích opravdu zatopí a nebude od první horské etapy jasné, kdo bude na Champs Elysées dostávat trofej pro vítěze..

Komentáře