Kvalifikační vyvrcholení, Berbr ven!!!

To mě po…..!! Roman Berbr kritizoval trenéra Jarolíma za „vliv agentů na nominaci do reprezentačního výběru“.
Je to neskutečné! Tahle bezpáteřní krysa a bývalý agent STB, který tahá nitkami všech fotbalových komisí napříč celou Českou republikou, vyvíjí zákulisní nátlaky na rozhodčí a dle již spousty promluvivších všemožně vydírá lidi v českém fotbale, řekne takovouhle větu!!!
Jak vůbec mohou česká média věnovat jakýkoliv byť jen sebemenší prostor ať už na psaný papír či internet na rozhovor s tímhle mafiánem?
Trenéru Jarolímovi při předkládání analýzy neúspěchu tento fakt údajně nikdo nevyčítal, a proto byl překvapen, když se o tom později dočetl..
Jarolíme, odstup! A trenéři v ČR, spojte síly, buďte jednotní a všichni svorně odmítněte post reprezentačního kouče obsadit! Vzhledem k naprosto nekompetentnímu a zkorumpovanému stádu vládnoucích šmejdů na fotbalovém svazu v čele s Berbrem by to bylo to nejlepší, co byste mohli udělat!!
BERBR VEN!!!

Konec kvalifikace znamenal mimojiné i zhasnutí slovenských nadějí. Opět jsme ze slovenských úst mohli slyšet ukřivděné věty, kdy si to chalani zasloužili, jen měli smůlu a celá Evropa byla proti nim.
Drazí bývalí federální bratia – účesy máte drsné, kérky jakbysmet, auta našlapaná, ega nebeských výšin.. Ale dupnete na soupeře, padnete bez dotyku s brankařem a potom pláčete.. Tento kontrast působí ovšem dosti směšně...
Na postup jste měli, jen jste si ho PROSTĚ NEUHRÁLI! Tečka.

Argentinu spasil hattrickem Lionel Messi. V pravý čas sestoupil z fotbalového nebe a pro svou zemi zařídil účast na příštím šampionátu. V dramatickém závěru jihoamerického kvalifikačního cyklu tak černý Petr nečekaně zbyl na Chilany. Vítěz dvou posledních turnajů Copa América patřil k největším favoritům, ale na MS se nepodívá. Do interkontinentálního play off na jeho úkor postoupilo Peru! Pokud by Nový Zéland vyřadilo, podívalo by se na závěrečný turnaj po 36ti letech.

Ještě větším šokem bude účast Panamy! Nečekané výsledky posledního kola (jejich výhra nad již jistým účastníkem Kostarikou a prohra USA na půdě již jasně nepostupujícího Trinidadu a Tobaga) tuto malou zemičku poslaly na mistrovství.  Společně s Islandem jsou tak zatím jedinými debutanty závěrečných bojů.

Seznam dosavadních účastníků MS (los 1. prosince):

Pořadatel: Rusko

Evropa (13 míst): Německo, Francie, Belgie, Island, Portugalsko, Španělsko, Polsko, Anglie, Srbsko. O zbylá 4 místa se v baráži utkají Švýcarsko, Itálie, Dánsko, Chorvatsko (nasazení) a Řecko, Irsko, Sev. Irsko, Švédsko (nenasazení)

J. Amerika (4,5 místa): Brazílie, Uruguay, Kolumbie, Argentina. Z pátého místa si zahraje Peru interkontinentální play off s vítězem oceánské zóny Novým Zélandem

S. Amerika (3,5 místa): Mexiko, Kostarika, Panama. Čtvrý Honduras si zahraje s Austálií jakožto pátým v pořadí v asijské kvalifikaci (kterou Austrálie hraje)

Asie (4,5 místa): Írán, Japonsko, J. Korea, S. Arábie

Afrika (5 míst): Nigérie, Egypt (zbylá tři místa určí listopadová utkání, nejblíže mají Tunisko, Senegal a ve vzájemném utkání se rozhodne mezi Marokem a Pobřežím slonoviny)

Komentáře